Welcome to my Blog byFIEKAYCREATIVE

Anda sangat bertuah ! Terima kasih sekali lagi dan kami mengalu-alukan kunjungan anda ke blog perniagaan kami.

Tujuan asal blog ini diwujudkan adalah sebagai rujukan / iventori bagi mengemaskini stok dan harga.

Sila hubungi Admin Blog serta Pemborong terdekat untuk sebarang pertanyaan atau stok sedia ada.

( +6019.382.5332 8am - 8pm )
TINGGALKAN PESANAN RINGKAS (SMS) JIKA TIDAK DAPAT DIHUBUNGI

atau
( Aduan, pertanyaan & masalah sila hubungi +6019.344.5332 - 24Hrs)

Saturday, 21 January 2012

JERSI BORONG

- BORONG SAHAJA -

 JERSI MALAYSIA KIDS + PANTS
( INDONESIA)
5dz RM7.00/PCS
100PCS RM6.00/PCS


JERSI MALAYSIA TRAINING
( INDONESIA)
5dz RM8.00/PCS
100PCS RM7.00/PCS



JERSI MALAYSIA AWAY + PANTS
( INDONESIA)

1dz RM10.00/PCS          SOLD OUT
5dz RM9.50/PCS           SOLD OUT
100PCS RM9.00/PCS          SOLD OUT



 























JERSI NIKE + ADIDAS (PLAIN)
MALE, FEMALE, KIDS
5dz RM8.00/PCS
10Dz RM7.70/PCS














JERSI KELAB / EPL / NEGARA
GRED BIASA (MADE INDON)
5dz RM 8/pcs
100pcs RM7.50/pcs

GRED A (MADE CHINA)
5dz RM 17/pcs
100pcs RM15/pcs


GRED A LONG SLEEVE (MADE CHINA)
5dz RM 17/pcs
100pcs RM15/pcs

GRED AAA
5dz RM 30/pcs

AVAILABLE :
MALAYSIA
BRAZIL
SELANGOR
KELANTAN
KEDAH
PERAK
ARSENAL
ASTON VILLA
MANCHESTER CITY
EVERTON
CHELSEA
MANCHESTER UNITED
QUEENS PARK RANGERS
SUNDERLAND
WOLVERHAMPTON WANDERERS
TOTTENHAM HOTSPUR
LIVERPOOL
NEWSCASTLE UNITED
BLACKBURN ROVERS
FULHAM

*JUALAN SECARA CAMPUR2*




 
LIMITED STOCK TSHIRT HARIMAU MALAYA
AVAILABLE 3 COLOUR ONLY
5dz RM15.00/pcs








INNER SHIRT NIKE / ADIDAS
5dz RM15/pcs
100pcs RM14/pcs

~ BORONG SAHAJA
TEXT / CALL:
(+6019.382.5332 / +6019.344.5332) ~



25 comments:

Anonymous said...

salam, camner nak order?

admin said...

hubungi +6019.344.5332

Anonymous said...

ready stock atau kena tempah dulu yer?

admin said...

kalau dalam 30dz tu ada stok, lebih kena nyatakan..

herza said...

saya nak ambik 10 dozen jersi nike+adidas (indonesia) ada ready stock x? if boleh i nak ambik secepat mungkin. boleh tak bgtau camne nk ambek and location please.contact 0125755652 eza

Syafiq said...

80N61 sampai ke bwh tu jersi pompuan ke?

kesuma said...

salam...saya berminat nak beli jersi adidas ngan nike ni..serius & urgent buyer,blh campur x? min order brape dz? email kesuma.trading@gmail.com please

Anonymous said...

salam jersi2 club ada x

Anonymous said...

location dimana

Anonymous said...

ori ke ni?

riduanjunadi said...

boleh campur2 design ke?

riduanjunadi said...

kalau campur design boleh ka?

jetz said...

5dz tu brpe helai ada?

apull79 said...

lokasi?

byfiekaycreative said...

Sila call/text admin di talian 019.344.5332 / 019.328.5332..
Jangan segan jangan malu.. sedikit kami utamakan, yang banyak kami dahulukan..

Anonymous said...

bole bg katalog jersi tak..
chotsyah@gmail.com

Anonymous said...

sya bminat utk dptkn harga klau beli dlm 20 helai
jersi
tshirt umbro
bole dpt corak/warna yg sama ke?
seluar jersi dgn stokin bola xde ke..?
kedai ni kt mana..klau pos brape kos?
pici0909@yahoo.com.my

Anonymous said...

salam bos...urgent nie..nk temph baju long slve 59 helai untuk sister...1 wrna n ade skt desgn sndri...hrga bpe???short plak nk 2 desgn..1 desgn wrna hitam + hijau kalu ade n nak 43 helai...cop nme,sociaty n no..hrga bpe???sya bdk uia gombak...lastly,nak baju yg sma wrna dgn long slve 59 helai tu..nk temph 51 helai short slve and ade cop nme sociaty n 17 helai drpda 51 helai tu ade cop no + sociaty....hrga bpe???bley emel me anzack61@yahoo.com or cal me 01114711641.._farhan_..scqt mungkin pleeezzzeee

Anonymous said...

nak tanye klau saya nak 24 helai je jersi nike or adidas untuk female nya, still dpt harga rm8.oo kan..? tp nk saiz yg berbeza-beza..

Anonymous said...

boleh emailkan katalog tak.. shymine95@yahoo.com .. urgent sangat!!

Anonymous said...

salam,bro..
tshirt kosong ada tak?
boleh email sya katalog tak...
shaifful_26@hotmail.com

Anonymous said...

salam
nak beli 5dz tapi campur lain2 jenis boleh tak?
reply to nurfirst28@yahoo.com nak stok sebelum puasa ni.?

Mshuib said...

salam...bleh saya tanya jersi nike dan adidas size ape ade dan kedai kat mana???...tq

mazuan mujail said...

salam..jersi y warna kuning biru (nike) tu ade stok lagi x.. dlm 20 helai...klu ade katalog boleh tlg email ke : mzone5531@yahoo.com..tQ

Anonymous said...

assalam...
sya ada menghubungi no phone yg tertera tp tiada jawapan...saya ingin memohon sebut harga untuk jersy training u12 18 helai, u15 18 helai, u18 18 helai. pls email price ke dcltravel@yahoo.com ASAP. Sila sertakan catalog jersy. tq

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Colgate Coupons