Welcome to my Blog byFIEKAYCREATIVE

Terima kasih sekali lagi, dan kami mengalu-alukan kunjungan anda ke blog perniagaan kami.

Sila hubungi Admin Blog untuk sebarang pertanyaan atau stok sedia ada.

( +6019.344.5332 8am - 8pm )
TINGGALKAN PESANAN RINGKAS (SMS) JIKA TIDAK DAPAT DIHUBUNGI


Monday, 21 January 2013

Siapa Kami

Kami menjalankan perniagaan berasaskan pakaian seperti Tshirt pelbagai pilihan dan jenama, F1 Shirt, Jaket Eksekutif, Vest, Pakaian dan Aksesori bagi Unit Beruniform Sekolah Rendah serta Menengah dan Jabatan Kerajaan, Kelengkapan & Aksesori Perkhemahan, Pelbagai Beg, Tuala Pelbagai Saiz, Cenderahati dan sebagainya.

Berbekalkan semangat yang tinggi serta pengalaman yang kuat, kami meneruskan cabang perniagaan dengan memberikan kepada pelanggan kami khidmat sulaman berkomputer (Embroidery) dan Printing pada Tshirt / Souvenir dengan harga yang sangat berpatutan.

Selain menjalankan niaga secara runcit, kami juga menjual secara borong dan semestinya pelanggan mendapat harga borong!!!

Sepanjang tahun, kami akan mengadakan pelbagai promosi dengan potongan harga tertinggi. Matlamat kami adalah berasaskan "Kesempurnaan Kami Adalah Dari Kepuasan Anda". Oleh itu, Kami sentiasa menjaga kualiti bagi menjaga kesempurnaan dan hati pelanggan. Kami berharap anda dapat apa yang anda mahu.SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI +6019.382.5332
fiekaycreative@gmail.com
fiekaycreative enterprise 002114906-X

0 comments:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Colgate Coupons